Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes.
Tilsæt 200 gram friske skalotteløg, som nu simrer med til de er let gyldne.
4 store tomater flækkes og befries for kærner komines i, og smages til med salt og peber fra kværn. Nu spædes med 1 dl. tør vermouth eller hvidvin samt et par kviste persille. Lad det simre under låg til kødet er mørt. Sluk for varmen. 2 peberfrugter (gerne rød og gul) befries for kærner og skæres i store terner, kommes ved. Lad det trække og mørne ved eftervarme. Smag skyen til med basilikum. |
|
Opskriften er vist 27608 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2011-07-02 20:41:51 Smager virkelig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne