Dyreragut
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekødet i tern brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber.
Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog. Tilsæt derefter sennep som røres ud, bouillon og krydderier. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten under låg ved svag varme i 30 - 40 minutter til kødet er mørt. Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten. Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær. Tilbehør: Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær. |
|
Opskriften er vist 34746 gange,
og udskrevet 1286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne