Dyresteaks med kartofler og æbler 02
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : |
|
|
Skær 2 store bagekartofler i tynde skiver. Steg dem gyldne, sprøde og møre i smør på en pande. Anret dem på tallerkener med bredbladet persille og hold dem varme i ovnen.
Brun 2 dyresteaks på begge sider i smør på en hed pande. Drys med salt, groftkværnet peber og lidt knust enebær. Dæmp varmen og giv kødet 2-3 min. på hver side. Tag kødet op og hold det varmt. Kog panden af med 1 dl vildt- og svampebouillon. Skær 2 røde æbler i både. Rist dem gyldenbrune på en pande med 2 hakkede skalotteløg og et par kviste frisk timian. Anret dyresteaks, kartofler, æbler og servér med skysaucen. |
|
Opskriften er vist 11992 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne