Dyrepate - Dyre pate
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Hak dyresmåkødet på kødhakkeren.
Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt dyrekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1" liter). Bag pateen midt i ovnen. Ca. 40 min. ved 200 grader C. Stil den tildækket i køleskabet |
|
Opskriften er vist 37361 gange,
og udskrevet 1179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Købmand - 2012-09-25 16:26:20 Når man hakker dyrekød er det vigtigt at: kødet skal have stuvetemp. Jeg bruge røget bacon ca. 50 % da dyrekødet er meget magert . Så starter vi ...2kg dyreked, 1/2 kg løg,1 kg røget bacon 4æg , 200 gr mel madagraskerpeber ,rød peber Poul Dahl - 2008-11-02 16:01:28 Fortrinlig opskrift, men tror dog, at den ville vinde ved tilsættelse af 2-300 gr. flæskefars |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne