Dyrepate - Dyre pate

Dyrepate - Dyre pate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.dyresmåkød
 
 
50 g.afskorpet franskbrød(2 skiver )
3 dl.mælk
50 g.løg (finthakket)
2 tsk.frisk hakket basilikum
1 fedhvidløg (presset)
1.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Hak dyresmåkødet på kødhakkeren.

Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt dyrekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen.

Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1" liter). Bag pateen midt i ovnen. Ca. 40 min. ved 200 grader C.

Stil den tildækket i køleskabet





karakterer:
Opskriften er vist 37479 gange,
og udskrevet 1182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-25 16:26:20
Når man hakker dyrekød er det vigtigt at: kødet skal have stuvetemp. Jeg bruge røget bacon ca. 50 % da dyrekødet er meget magert . Så starter vi ...2kg dyreked, 1/2 kg løg,1 kg røget bacon 4æg , 200 gr mel madagraskerpeber ,rød peber

  -   2008-11-02 16:01:28
Fortrinlig opskrift, men tror dog, at den ville vinde ved tilsættelse af 2-300 gr. flæskefars