Nøddelagkage bund
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 175 grader C.
Smør og drys mel i en 23 cm springform og sæt den til side. Pisk æg og sukker sammen over vandbad i 5 min eller til den begynder at blive tyk. Tages af varmen og piskes til den er kølet lidt af. Sigt mel og bagepulver i en anden skål, og rør det i æggemassen. Rør hakkede nødder i Pisk forsigtigt den smeltede smør og vaniljesukker i. Hæld dejen i springformen. Bag i 30-35 min. Tag ud. Kagen løsnes fra formen med en kniv. Lad kagen køle 5 min, luk formen op og vend kagen ud på en bageplade og lad den stå til den er helt kold før den skæres i 2 bunde. Tips: Kagen på billedet er lagt sammen med Moccacreme Men en nougatcreme ville også passe godt til. |
|
Opskriften er vist 28968 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-06 18:36:27 Rigtig god opskrift! En ting jeg selv gør er, at bruge mandelmel som "nødder" (samme mængde) og fordoble mængden af bagepulver. Det giver nogle gode luftige bunde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne