Æblelagkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og riv æblerne fint. Det bliver lidt brunligt men betyder intet for smagen.
Lav kagecremen efter anvisningen på posen. Kom nu skiftesvis kagecreme, knuste makroner og de revne æbler på bundene. Slut af med at pynte lagkagen med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 54063 gange,
og udskrevet 950 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer pia - 2015-03-06 10:14:05 Kan man bruge chokoladebunde?? Nette - 2012-04-17 09:11:17 En virkelig lækker lagkage, som i smagen minder en del om en Othello lagkage (bare lidt sundere), og jeg er enig i, at den ikke virker så vammel som mange andre lagkager. En succes hos fødselsdagsgæsterne, og en opskrift som helt sikkert skal gemmes :) mette - 2009-06-11 20:16:38 den er bare rigtig god - æblerne giver den en dejlig friskhed, så den ikke bliver så vammel som mange lagkager nemt bliver julie - 2005-01-01 01:01:01 tag en halv appelsin eller lidt citron saft.. Så holder æblerne deres naturlige farve :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne