Fasan i madeirasovs
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanen skæres ud i 4-8 stykker og brunes i en pande og lægges efterhånden over i en stegegryde, gerne med hjertet. Salt og lidt peber drysses ved.
Stegepanden koges af med bouillon, der hældes over fasanen sammen med madeira. Under låg småsteger kødet, til det er mørt, ca. 40 min. alt efter fuglens alder, men stik i lårene og mærk, om det er mørt. Lidt før tilsættes de hele, rensede champignoner, der snurrer med i 5 min. Findes leveren rives den på et råkostjern og blandes i sovsen til sidst sammen med fløde og meljævning, evt. kulør og sovsen smages til med evt. mere madeira. Serveres med Salat og faste små kartofler. |
|
Opskriften er vist 19640 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne