Mocca lagkage

Mocca lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mocca lagkage, billede 4 Mocca lagkage, billede 1 Mocca lagkage, billede 2 Mocca lagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æg
3 spsk.sukker
1 dl.majsstivelse
4 dl.sødmælk
1 dl.stærk kaffe
 vanillesukker
 
3 lyse lagkagebunde
 hedvin
 
 Glasur af:
150 g.mørk chokolade
75 g.flormelis
2 spsk.vand
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Æg, sukker og majsstivelse piskes sammen hvorefter mælk og kaffe tilsættes. Varm cremen op under piskning, tag den af blusset, når den er blevet tyk og smag til med vaniljesukker. Stænk lagkagebundene med lidt hedvin og læg dem sammen med den varme moccacreme.

Smelt chokoladen, rør flormelisset og vandet i og kom glasuren på kagen. Sæt den i køleskab.

Pyntes med flødeskum og serveres iskold.





karakterer:
Opskriften er vist 38711 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu