Mocca lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, sukker og majsstivelse piskes sammen hvorefter mælk og kaffe tilsættes. Varm cremen op under piskning, tag den af blusset, når den er blevet tyk og smag til med vaniljesukker. Stænk lagkagebundene med lidt hedvin og læg dem sammen med den varme moccacreme.
Smelt chokoladen, rør flormelisset og vandet i og kom glasuren på kagen. Sæt den i køleskab. Pyntes med flødeskum og serveres iskold. |
|
Opskriften er vist 38709 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne