Lakselagkage
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten dampes, fløden tilsættes og det koger ind til det har en cremet konsistens. Muskatnød tilsættes og det smages til med salt og peber.
Æg, ymer, mel, salt og olie blandes og dejen bages til 6-8 pandekager. Pandekagerne stables med laks og stuvet spinat som en lagkage. Pyntes med friske spinatblade og små stykker laks. |
|
Opskriften er vist 31054 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tito - 2009-11-14 20:24:26 Er det ikke voldsomt mange laks ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne