Lakselagkage

Lakselagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket spinat
2.5 dl.piskefløde
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.salt
 peber
 
2 æg
2 dl.ymer
2 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
400 laks
 Frisk spinat
 
Opskrift:
Spinaten dampes, fløden tilsættes og det koger ind til det har en cremet konsistens. Muskatnød tilsættes og det smages til med salt og peber.

Æg, ymer, mel, salt og olie blandes og dejen bages til 6-8 pandekager.

Pandekagerne stables med laks og stuvet spinat som en lagkage. Pyntes med friske spinatblade og små stykker laks.





karakterer:
Opskriften er vist 31054 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-14 20:24:26
Er det ikke voldsomt mange laks ?