Brun lagkagebund

Brun lagkagebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10  Æg
6 Æggeblommer
400 g.Sukker
150 g.hvedemel
150 g.cakao
90 g.Chokolade
 Lidt vand
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes luftigt, chokoladen smeltes sammen med lidt vand og røres i. Mel, kakao og bagepulver sigtes i, og vendes forsigtigt rundt.

Bages i en springform, der er smurt og drysset med mel, ved 225 grader i 5-10 min. Skæres herefter ud i 2-3 bunde.

Tips:

Man kan også bage dem enkeltvis, ved at smøre dejen ud på bagepapir i den ønskede størrelse. Tegn efter en tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 21410 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-07 14:23:03
hvad jeg forstår jeg ikke helt.... min var en fiasko... den røg lige skraldespanden.. og 10 ÆG er det ikke lige lovlig nok for meget

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også lave 1 eller 2 store(en hel bradepande, og så skære dem ud i ønskede størrelse, der går godt nok lidt dej til spilde, men man undgår de tit tørre og trælse kanter.

  -   2005-01-01 01:01:01
der er da noget galt, alle de æg og kun 5-10 min. i ovnen??? De har været i ovnen i tre kvarter nu og er stadig ikke færdige...