Brun lagkagebund
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes luftigt, chokoladen smeltes sammen med lidt vand og røres i. Mel, kakao og bagepulver sigtes i, og vendes forsigtigt rundt.
Bages i en springform, der er smurt og drysset med mel, ved 225 grader i 5-10 min. Skæres herefter ud i 2-3 bunde. Tips: Man kan også bage dem enkeltvis, ved at smøre dejen ud på bagepapir i den ønskede størrelse. Tegn efter en tallerken. |
|
Opskriften er vist 21410 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer ida - 2007-04-07 14:23:03 hvad jeg forstår jeg ikke helt.... min var en fiasko... den røg lige skraldespanden.. og 10 ÆG er det ikke lige lovlig nok for meget Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også lave 1 eller 2 store(en hel bradepande, og så skære dem ud i ønskede størrelse, der går godt nok lidt dej til spilde, men man undgår de tit tørre og trælse kanter. Tiller - 2005-01-01 01:01:01 der er da noget galt, alle de æg og kun 5-10 min. i ovnen??? De har været i ovnen i tre kvarter nu og er stadig ikke færdige... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne