Jimmy ala hoff
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : martin Indsendt : |
|
|
Rids ca. ½ cm ned i sværene og gnid salt og pepper godt ned i stegen.
Tilsæt så laurbær bladene i de ridser du har laver.
Hæld vand ved stegen og tilsæt løgene og gulerødderne, du kan tilsætte laurbær blade i vandet da det giver en rigtig god smag.
Skær løgene ud i både og gulerødderne som du har løst.
Engang i mellem skal der hældes vand over stegen, men dog ikke for tit da sværene bliver bløde i stedet for sprøde.
Kom gerne mere salt på efter 1 time i ovnen da vandet du hælder over kan tage noget af det.
Rødvins sovs: tag vandet og si løgene og gulerødderne fra, tag noget af fedtet fra, hvorefter du hælder rødvinen i lad det koge ud sammen med oksekødsbouillon. Jævn sovsen når det har kogt ud til du for den konsistens du vil have af sovsen og til sidst tilsætter du lidt bruner. Tips: Løgene og gulerødderne du har siet fra. Kan gemmes og spises som tilbehør da det har en rigtig god og fyldig smag. Til sovsen kan du også komme lidt ribsgele i, det giver en lidt sødere smag. |
|
Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne