Fiskefromage
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Du tager en skål og fore med strimler af røget havørred så det ikke dækker, lægger lidt grønne ærter og rejer der hvor der ikke er røget fisk.
Asparges, kogt ørred og løg blendes og røres sammen med cremefraiche og bearnaise essens. Udblød husblas i kold vand i 5 min, og smelt det så i et vandbad, rør det i cremen. hæld halvdelen i skålen fordel dilden, og hæld resten af cremen over. Hæld resten af de grønne ærter øverst, og stil det i køleskab i nogle timer. Serveres med flute og en creme fraiche sovs der er smagt til med citronsaft salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13828 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne