Braiserede vagtler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig.
Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, og halv hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i foodprocessor. Blandingen fyldes i vagtlerne. I en stegegryde varmes smør og olie. Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3. krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braisere i 40 minutter. 2 dl vand og den anden halve hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med creme fraiche, rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter. Klar til servering |
|
Opskriften er vist 30674 gange,
og udskrevet 914 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2005-01-01 01:01:01 Brugte den til nytår 2005/2006. let at gå til. Har du mange vaglter, så kan det laves i ovnen i et stor ildfast fad. Stil ovnen på 150 grader og give dem ca. 40 minutter. Jeg brugte tør vermuth i stedet for hvidvin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne