Karrylasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kødsauce:
Oksekødet svitses i olivenolie. Tilsæt hakket løg og grøn peber og steg endnu et par minutter. Karryen svitses med. Gulerødder rives groft og kommes i gryden sam-men med spinaten. Dæk med vand og kog det sammen i ca. 20 min. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Bechamelsauce: Smelt smørret ved lav varme i en gryde, drys melet i og rør godt, mens det samler sig. Rør mælken i lidt efter lidt, til saucen er jævn. Kog godt igennem ved fortsat omrøring. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Læg lasagnen sammen lag-vis med fetaosten på et af lagene. Afslut med bechamel på et lag af kødsauce. Bages ca. 40-45 min. ved 180°. Æble-/jordskoksalat: Rør dressingen af cremefraiche, karry, gurkemeje, havsalt og friskkværnet peber. Fjern kærnehuset fra æbler-ne og skær dem i tynde skiver. Jordskokkerne skrub-bes grundigt (eller skrælles, hvis det er nødvendigt) og skæres ligeledes i tynde skiver. Æbler og jordskokker vendes i dressingen. |
|
Opskriften er vist 15770 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2009-09-15 17:32:19 med lidt ekstra krydderi m.m. er det er rigtigt lækker ret :) Diana - 2007-04-27 11:21:49 Den var kedelig, så jeg kom 140g. tomatpure (dåse), 2 fed hvidløg og mere karry i. Desuden brugte jeg Karolines Mornay sauce 5% i stedet for bechamelsaucen. Nemt og lækkert!! mester kokken - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes denne ret smager meget nydeligt og jeg vil foreslå at den serveres kold (kan stilles i køleskabet i 5min før spisning) men den er hurtig og nem at lave! og kan godt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne