Røget ål med tomatsalat

Røget ål med tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.øget ål
5 tomater
8 store blade basilikum
1.5 spsk.olivenolie
0.5 spsk.balsamicoeddike
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak tomaterne groft, hak basilikumbladene og rør dem i tomaterne sammen med knust hvidløg, olie og eddike. Smag til med salt og peber. Lad salaten trække i stue temperatur en times tid. Skær ålen i ca. 2 cm skiver. fordel salatblade, tomat og ål på tallerkenerne.

Server brød til.
En tør syditaliensk hvidvin passer med sin friskhed og eftersmag fint til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 13010 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu