Røget ål med tomatsalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : |
|
|
Hak tomaterne groft, hak basilikumbladene og rør dem i tomaterne sammen med knust hvidløg, olie og eddike. Smag til med salt og peber. Lad salaten trække i stue temperatur en times tid.
Skær ålen i ca. 2 cm skiver. fordel salatblade, tomat og ål på tallerkenerne.
Server brød til. En tør syditaliensk hvidvin passer med sin friskhed og eftersmag fint til denne ret. |
|
Opskriften er vist 13099 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne