Flødestuvede kartofler (opbagt)

Flødestuvede kartofler (opbagt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jensen1979

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700-100 g.kartoffelskiver evt fra frostpose
100 g.margarine
3-4 fedhvidløg eller mere efter smag
4 spsk.hvedemel
5 dl.fløde
7.5 dl.mælk
 
 salt
 peber
 evt.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
smelt margarinen og lad det pressede hvidløg simre lidt deri. tilsæt mel lidt af gangen. hæld herefter fløden i og dernæst mælken lidt af gangen indtil der opnås den konsistens man vil ha saucen i (må gerne være halvtyk). smag til med salt og peber.

Kom kartoffelskiverne i et ovnfast fad og hæld saucen over. bages i ovnen i ca. 35 min ved 180 grader. Påregn 10 min mere hvis der bruges rå kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 19798 gange,
og udskrevet 590 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu