Flødestuvede kartofler (opbagt)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jensen1979 Indsendt : Red : |
|
|
smelt margarinen og lad det pressede hvidløg simre lidt deri. tilsæt mel lidt af gangen. hæld herefter fløden i og dernæst mælken lidt af gangen indtil der opnås den konsistens man vil ha saucen i (må gerne være halvtyk). smag til med salt og peber.
Kom kartoffelskiverne i et ovnfast fad og hæld saucen over. bages i ovnen i ca. 35 min ved 180 grader. Påregn 10 min mere hvis der bruges rå kartofler. |
|
Opskriften er vist 19798 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne