Grovboller-fedtfattige
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mia Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
hæld kogende vand over kernerne. Lad det trække et par timer.
( hvis du ikke har tid til det, så kog kernerne, til de er bløde)
Rør æg, honning og gær sammen. Tilsæt kerner, revet gulerod, olie og salt. Ælt dejen smidig med melet.
Lad dejen hæve 1 time.
Brug en stor ske og form 15 boller, som sættes på bagepapir. Lad bollerne efterhæve 1/2 time.
Bag bollerne ved høj varme ca. 220 grader i 5 min. skru ned og bag de sidste 20 min. ved 175 grader.
Tips: der er 959KJ/228kcal 4g fedt og 4 g kostfibre pr. bolle |
|
Opskriften er vist 35970 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis K - 2017-09-30 19:14:09 De er bare lækre... ikke sidste gang jeg laver dem Jonna G. - 2011-01-24 22:49:47 Simpelthen de bedste boller jeg nogen sinde har bagt. Har dog fordelt de 2 dl. kerner/frø til andre sorter nemlig græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø............. perfekt Lisa - 2011-01-15 16:00:58 Vil gerne vide om ovntemperaturen er i varmluftovn, eller alm. ovn? bageren - 2010-03-01 16:50:38 er de gode som frokostboller med fyld? (det er honningen der får mig til at tvivle) mig - 2007-08-21 20:46:15 super dejlige og velsmagende boller. dem vil jeg bage igen!!! bolle-bagreen :) - 2005-01-01 01:01:01 det lyder som en rigtig god opskrift jeg skal til at bage dem nu . mums de lyder lækre, jeg glæder mig allerede . . Betina - 2005-01-01 01:01:01 lækre boller.....og jeg fulgte enda opskriften helt nøgagtig! men det er helt klart voksenboller....de kunne godt gå til børnene men så skal man nok halvere andelen af kerner. opskriften holder....både med bagetid og antal af boller. perfekte til maden eller som frokostbolle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne