Fasaner i kål

Fasaner i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasaner
3 Savoykål
2 løg
3 nelliker
8 peberkorn
200 g.smør
20 cocktailpølser
 
Opskrift:
Kålen gives et opkog i vand og trykkes af, hvorefter den kommes i en gryde og blandes med de skiveskårne løg og krydderier.

Fasanerne brunes godt i nøddebrunt smør og lægges ned til kålen.

Under låg dampes de langsomt møre.

Derpå skæres de i passende stykker, kålen lægges på et varmt fad og herpå lægges fasanstykkerne garneret med ristede pølser.





karakterer:
Opskriften er vist 15114 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu