Fasaner i kål
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Kålen gives et opkog i vand og trykkes af, hvorefter den kommes i en gryde og blandes med de skiveskårne løg og krydderier.
Fasanerne brunes godt i nøddebrunt smør og lægges ned til kålen. Under låg dampes de langsomt møre. Derpå skæres de i passende stykker, kålen lægges på et varmt fad og herpå lægges fasanstykkerne garneret med ristede pølser. |
|
Opskriften er vist 15114 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne