Ål i Spidskål
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Del kålen i 1/8 dele fra top til rod og fjern så meget af stokken, så kålen lige hænger sammen. Kog kålen næsten mør i letsaltet vand. Hæld vandet fra og tilsæt fløden, lad det småkoge til fløden har konsistens som en letjævnet sauce.
Smag til med salt, peber og en anelse muskat.
Til lagen skæres grøntsagerne i store terninger, lagen gives et opkog og der skrues ned for varmen.
Læg ålestykkerne i lagen og lad dem koge ved svag varme i 15 min.
Fjern gryden fra varmen og lad ålene trække. Bælg ærterne og lun dem i smørret uden at brune.
|
|
Opskriften er vist 6962 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2009-05-31 17:41:20 Opskriften er fra piece udgivet af Dansk åleproducentforening. niller - 2005-01-01 01:01:01 virkelig nem og billig ret dorte - 2005-01-01 01:01:01 uhmm det smager bare så godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne