Farsruller med fyld

Farsruller med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : pia foldberg

Indsendt :      Red :
Farsruller med fyld, billede 4 Farsruller med fyld, billede 1 Farsruller med fyld, billede 2 Farsruller med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 hakket løg
100 g.reven ost
150 g.bacontern
100 g.fetatern i krydderolie
 peber
 salt
 
Opskrift:
Hæld feta til afdrypning. Rør de øvrige ingredienser sammen. Vend feta i farsen. Pas på med salt, da både ost, bacon og feta er salt.

Form farsen til 10 - 12 farsruller.

Varm panden og kom olien fra fetaen i panden. Steg farsrullerne i olien.

Tips:

Brun evt. farsrullerne af på panden, og steg dem færdige i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 55299 gange,
og udskrevet 802 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-10 20:57:04
På det færdige billede har vi serveret med ovnbagte kartoffelbåde og en pebersovs.

  -   2011-05-05 11:50:46
Denne her middagsret er både nem at lave og smager bare SUPER GODT :-) og ungerne, ellllllsker dem bare. Jeg serverede tomatsovsen som en har beskrevet sammen med pasta skruer, lækkert, lækkert.

  -   2009-04-11 09:21:37
Prøv at tilsættte en dåse koncentreret tomatpure, 3-4 revne gullerødder og 2 fed hvidløg, så blir´ det hen af græske frikadeller, og både sundere og med mere smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Selv en unkarl som mig, kan finde ud af at lave dem.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super. Ungerne elsker dem

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også forme farsen til et farsbrød, og stege den i ovnen i 1 time

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon smag med fetaen

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækre ruller. Go´ ide at stege dem i ovnen