Farsruller med fyld
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : pia foldberg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld feta til afdrypning. Rør de øvrige ingredienser sammen. Vend feta i farsen. Pas på med salt, da både ost, bacon og feta er salt.
Form farsen til 10 - 12 farsruller. Varm panden og kom olien fra fetaen i panden. Steg farsrullerne i olien. Tips: Brun evt. farsrullerne af på panden, og steg dem færdige i ovnen. |
|
Opskriften er vist 55570 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-09-10 20:57:04 På det færdige billede har vi serveret med ovnbagte kartoffelbåde og en pebersovs. Bettina.1965 - 2011-05-05 11:50:46 Denne her middagsret er både nem at lave og smager bare SUPER GODT :-) og ungerne, ellllllsker dem bare. Jeg serverede tomatsovsen som en har beskrevet sammen med pasta skruer, lækkert, lækkert. benthe - 2009-04-11 09:21:37 Prøv at tilsættte en dåse koncentreret tomatpure, 3-4 revne gullerødder og 2 fed hvidløg, så blir´ det hen af græske frikadeller, og både sundere og med mere smag. Svend - 2005-01-01 01:01:01 Selv en unkarl som mig, kan finde ud af at lave dem. Lene - 2005-01-01 01:01:01 Super. Ungerne elsker dem Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også forme farsen til et farsbrød, og stege den i ovnen i 1 time Lars - 2005-01-01 01:01:01 Kanon smag med fetaen Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Lækre ruller. Go´ ide at stege dem i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne