Marineret og røget med salat

Marineret og røget med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.små stegeål (evt. kabayaki)
 kartoffelmos i flager
200 g.røget ål
1 spsk.kørvel
0.5 spsk.citronmelisse
1 bdt.purløg
1 bdt.dild
1 chalotteløg
1 lime
 blandede salater
 
 Sauce:
1 dl.cremefraiche 18%
1 spsk.sennep
1 spsk.citronsaft
 
 Marinade:
4 spsk.soya
1 dl.olivenolie
1 chili
0.5 fedhvidløg
 salt
 peber
 flûtes
 
Opskrift:
Rens ålene, skær dem i mindre stykker og læg dem i marinaden i mindst 3 timer.

Tør ålestykkerne godt af, vend dem i kartoffelmosflager. Steg dem i olien (skummes af marinaden) ved høj temperatur, så kartoffelpaneringen bliver sprød.

Skær det røgede ål i mindre tern og vend de finthakkede krydderurter og chalotteløg i. Smag til med lime, salt og peber.

Læg blandingen ned i en form, (kop eller lavt glas). Tryk det let sammen, hvorefter blandingen slås ud og anrettes midt på tallerkenen. Omkrans med salaterne og de stegte ålestykker. Rør saucen og fordel den på salaterne.

Serveres med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 5855 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu