Marineret og røget med salat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Rens ålene, skær dem i mindre stykker og læg dem i marinaden i mindst 3 timer.
Tør ålestykkerne godt af, vend dem i kartoffelmosflager. Steg dem i olien (skummes af marinaden) ved høj temperatur, så kartoffelpaneringen bliver sprød. Skær det røgede ål i mindre tern og vend de finthakkede krydderurter og chalotteløg i. Smag til med lime, salt og peber. Læg blandingen ned i en form, (kop eller lavt glas). Tryk det let sammen, hvorefter blandingen slås ud og anrettes midt på tallerkenen. Omkrans med salaterne og de stegte ålestykker. Rør saucen og fordel den på salaterne. Serveres med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 5824 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne