Sarah Bernhard kager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Ann Conceicao Indsendt : Red : |
|
|
Giv piskefløden et opkog og smelt chokoladen i den medens du rører. Lads bl. koge sagte i et par min. hæld den i en skål og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Smør så en top af chokolademassen på hver makron og stil kagerne enten i køleskabet i 1/2 time eller i fryseren i 10 min. Smelt i medens overtrækschokoladen over vandbad eller i mikroovn og køl den godt af. Pensel et tyndt lag chokolade på hver af de små kager og sæt dem igen i køleskabet til chokoladen er stivnet. |
|
Opskriften er vist 30572 gange,
og udskrevet 829 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Natja - 2011-10-23 19:03:26 Hva kan det være når den ikk vil stivne ? Jeppe - 2010-09-08 19:07:25 Super opskrift simpel og velsmagende er gentagende gange blevet opfordret til at lave dem igen. Sine Kilde - 2010-07-17 11:12:36 Oprindelsesland er Danmark. Kagen blev lavet som en hyldest til den franske skuespiller Sarah Bernhardt (23. oktober 1844 – 26. marts 1923) " Den vidunderlige Sarah"s optræden i Danmark. Hun var den den mest berømte skuespiller i det 19. århunderede. - Og en skøn kage. Helle - 2009-12-22 09:13:04 elsker dem, min egen opskrift er væk så nu prøver jeg denne og håber at de er ligeså gode som dem jeg plejer at lave :-) malene og sine - 2009-07-06 16:30:35 det er verdens bedste kager,, de smager af mer,,,,, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne