Sarah Bernhard kager

Sarah Bernhard kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann Conceicao

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.piskefløde
75 g.mørk chokolade
 
30 makroner
 
0.5 pladeovertrækschokolade
 
Opskrift:
Giv piskefløden et opkog og smelt chokoladen i den medens du rører. Lads bl. koge sagte i et par min. hæld den i en skål og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

Smør så en top af chokolademassen på hver makron og stil kagerne enten i køleskabet i 1/2 time eller i fryseren i 10 min.

Smelt i medens overtrækschokoladen over vandbad eller i mikroovn og køl den godt af. Pensel et tyndt lag chokolade på hver af de små kager og sæt dem igen i køleskabet til chokoladen er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 30572 gange,
og udskrevet 829 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-23 19:03:26
Hva kan det være når den ikk vil stivne ?

  -   2010-09-08 19:07:25
Super opskrift simpel og velsmagende er gentagende gange blevet opfordret til at lave dem igen.

  -   2010-07-17 11:12:36
Oprindelsesland er Danmark. Kagen blev lavet som en hyldest til den franske skuespiller Sarah Bernhardt (23. oktober 1844 – 26. marts 1923) " Den vidunderlige Sarah"s optræden i Danmark. Hun var den den mest berømte skuespiller i det 19. århunderede. - Og en skøn kage.

  -   2009-12-22 09:13:04
elsker dem, min egen opskrift er væk så nu prøver jeg denne og håber at de er ligeså gode som dem jeg plejer at lave :-)

  -   2009-07-06 16:30:35
det er verdens bedste kager,, de smager af mer,,,,,