Frisisk suppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : pieters Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits kødet i olien.
Hæld vandet ved når kødet er brunet. Kom derefter ostene i og lad det simre ved svag varme. Skær porrerne i fine ringe og kom dem i. Lad suppen stå ved svag varme i ca. 35 min. Server suppen med varme flutes. Tips: Osten danner en fed hinde på suppen og så kan man skumme den eller bruge eyasy produkter. |
|
Opskriften er vist 48027 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2017-06-29 10:16:55 Det er den beste suppe jeg har smagt Vibeke - 2008-04-10 11:50:12 prøvede suppen igår... lige efter opskriften og den var super!! tak for en god opskrift. hvis i andre ikke synes den smager af noget er det fordi i ikke har nok salt og peber i!!! Christian - 2007-12-04 11:44:24 Der skal hvidløg og timian i! Så sker der noget, og så kan man få flødeost med urter. Kom noget krudt i!! mathias - 2007-04-02 11:23:06 det ser bare for lækkert ud!!! det er lige sådan jeg kan lide det: det skal ikke smage af noget for så kan jeg jo ikke smage om jeg kan lide det... anonym - 2007-03-19 17:28:01 Det ser godt nok ikke videre appetitligt ud! Per - 2005-01-01 01:01:01 Ikke lige min smag, den smagte ikke rigtig af noget. Jeg brugte et bæger buko grøn pinakt, og et bæger cheasy naturel, begge 125 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne