Luksus kanelstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : LarsBB Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Opløs gæren i mælken og ælt alt sammen, dejen deles i 4 dele som rulles til rektangulære stykker. Fyld: Rør margarine, sukker og kanel blødt. Fyldet smøres nu på den udrullede dej, som herefter rulles sammen til en rulade. Denne lægges på bagepapir og snittes på langs. Hæver ca. 15 min. Bages 12.15 min. ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 64625 gange,
og udskrevet 1389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-05-31 11:55:08 Vi lod dejen hæve 45 minutter inden vi rullede den ud. kirsten - 2012-09-22 14:01:39 jeg har prøvet at erstatte noget af sukkeret i fyldet med perfekt fit sukkererstatning. Smørret bliver delvist meget tyndt, er det sukkeret eller perfekt fit, der er skyld i det, men der smager skønt alligevel. anonym - 2011-12-15 15:43:30 Jeg læssede et par håndfulde rosiner og hakkede hasselnødder ind i midten. Og naturligvis glasur på toppen. Det blev den bestemt heller ikke ringere af. Super opskrift. winie - 2011-05-21 15:21:42 kanon kanelstang mums Kim - 2010-10-19 12:27:35 tricket med kage cremen er bare godt - det giver en cream som var det fra bageren - kom i øvrigt til at tage det forkerte mel og kom til at hælde 50 gram rugmel i og derefter 550 gram hvede... det gav det lige en tand mere groft brød... Det køber jeg ikke mere hos bageren efter denne her. Citat fra mine venner i 30'erne "Du skulle have været bager - den smager fandme godt" ... og så er den jo helt frisk samlet set lavet på en time. (9/10)... nødder og cream er et must til denne kage. anonym - 2009-10-16 14:08:53 rektangulære stykker??? Lone - 2009-05-02 13:22:30 Den er den bedste og nemmeste kanelstang jeg nogensinde har høstet så megen ros for. Tips: brug rigtigt smør fra ALDI, det bedste til at bage med, læg stængerne på tværs i bradepanden og de er nemme at transportere, holder sig godt i køleskabet uden at blive tørre ( hvis ikke de er spist9 :-)) Nadia - 2008-11-07 12:09:38 det er en kanel stang, kan det blive bedre!!!!!!:-) Lene - 2008-11-06 11:45:56 Rigtig lækker! Pyntede med hvid glasur - ellers en himmerigsmundfuld :-) anonym - 2007-03-15 15:57:52 Skal den blive til et 10 tal, kan man efter fyldet er smurt ud over dejen smøre et lag kagecreme... Så er den i vinkel!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne