Ål i Wok
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Rens ålene godt og skær dem i mindre stykker. Vend dem i mel og steg dem i olivenolie (olien kasseres).
Bind ålene i bundter med et stykke hvidløgsgræs og hold dem varme. Skær grøntsagerne i mindre stykker. Lad sesamolien blive rygende varm i wokken. Sving grøntsagerne hurtigt, så de steger uden at tage farve. Først løg og svampe, dernæst gulerod, squash og sesamfrø, så forårsløg og sukkerærter og til sidst spirene. Lige før servering tilsættes sojaen. Smag til med wasabien. Meget lidt ad gangen, da den er temmelig stærk. Sauce (laves mens ålene steger): Kog hønsefonden i en kasserolle med knust hvidløg og det fintsnittede chalotteløg til fonden er reduceret til 4 dl. Tilsæt tandoorikarry og jævn med Maizena til en tynd sauce. Kog godt igennem og tilsæt den letpiskede fløde. (Et godt råd: gør alting klar før start!). |
|
Opskriften er vist 5935 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne