Stegte ål med rødbede og æble
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Rengør rødbederne og bind et klæde omkring toppene. Kog dem i letsaltet vand med kommen i ca. 10 min., men kun så knoldene er dækket.
Når de er næsten møre sættes de i ovnen ved 180 c i 20 min.
Er rødbederne nye og friske er det ikke nødvendigt at skrælle dem. Anvendes i øvrigt som bagte kartofler.
Rens ålene godt og skær dem i ca. 4 cm. lange stykker. Bind salviebladene omkring ålestykkerne og steg dem i olien. Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker uden kernehus. Kog dem møre i æblesaften, tilsæt kvark og en spsk. revet peberrod. Blend æblerne og server straks. Æblesaucen kan evt. smages til med fyldig portvin. |
|
Opskriften er vist 16892 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Chang - 2023-02-24 13:03:05 Aldrig har jeg dog ødelagt mine ål på en måde så de var uspiselige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne