SuperOmelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Esben Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser blendes sammen med en blender. Smør smeltes på en pande og omeletmassen hældes ud på panden, hvor den bages på lavt blus. Skal stå relativt lang tid. Når den kan løsnes fra panden vendes den ud på en tallerken og skrabes ned på panden igen, nu med bunden i vejret.
Nydes med rugbrød, tomat og agurkestykker.
Tips: Undskyld de sparsomme mængdemål udfor ingredienserne. Jeg har lavet den flere gange på slump med stort held og syntes jeg ville dele den med nogen. |
|
Opskriften er vist 26577 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-17 15:29:04 Sikke en dårlig kombination på råvarer, kunne simpelthen ikke spise denne omgang snask... Og farven var da ligeledes heller ikke noget at prale over. ØV. jesper - 2010-07-08 11:21:24 kan den spises som morgenmad ? anonym - 2009-04-19 11:36:06 Håber den er så god som alle siger Katja - 2009-04-11 18:58:32 Det er da nok den bedste omelet, jeg har smagt. Stod det til min mand, fik vi den i hvert fald l gang om ugen. Måtter - 2008-02-12 09:05:10 Max. antal kokkehuer til denne dejlige omelet. Sibelina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er vild med SuperOmelet, nem og fedt fattig , den bedste jeg nogensidne har smagt! så' ta' li' og u'skriv den, og kom i gang'!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne