Gryderet med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt af : Anette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 129312 gange,
og udskrevet 3683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (50 stemmer) |
|
Kommentarer BIrgir - 2017-04-20 11:08:42 Laver altid lignende gryderetter dagen før! Smager meget bedre! Da blandes alle ingridirenser sig rigtig godt sammen! Ikke spare på fløden!! mogens - 2016-05-28 09:05:14 erstat piskefløden med skyr 0,2% og lad vær at bruge bouillonterning hellere lidt mere svinekød som koger med hele vejen knud - 2015-01-10 23:37:35 svinekød ? katja - 2014-02-21 17:43:26 Dejlig nem at lave og smager super lækkert. Men friske champignon er nu bedre til end dem på glas Heidi og Torben - 2011-12-03 18:38:18 Vi plejer at lave denne ret med kartoffelmos i stedet, så er der også mad nok til to dage :D Kristina - 2011-09-28 15:10:51 Kan man bruge mælk i stedet for fløde? Så retten bliver en anelse sundere... Tina Lund - 2011-09-26 22:19:56 Skide god ret! :-) Den nød kæresten og jeg og skal helt klart gentages! anonym - 2011-09-15 16:30:40 Kan undlade champingnonger og brug en prberfrugt smager rigtig godt og hvis kædet skal være super mørt(hvis det er til de voksne) så giv kødet en godt skvis ROM Annemette J - 2011-09-14 17:29:56 Tilføj lidt hcidløg og løg for at gøre den lidt sundrere, det gør ikke noget! Men ellers fantastisk ret, og nem og lave! jasi - 2011-05-26 20:06:09 Det her er simpelthen den bedste gryderet jeg længe har lavet.. Har prøvet en del, men denne her vender jeg stærkt tilbage til :o) I stedet for glas champignon, så er friske også rigtig gode istedet.. Der er lidt mere ''bid'' i... Frank - 2011-04-02 19:19:17 Champignon fra glas bliver jeg aldrig rigtigt glad for. anonym - 2010-04-19 10:42:59 Prøv at bruge vandet fra champignonerne, det bliver det ikke ringere af,jeg bruger også 1 rød peberfrugt. Ditte - 2010-02-18 16:49:18 DEt smager rigtigt med peberfrugter i også lige lidt grønnebønner ved siden af :O) jonna - 2006-12-28 11:50:10 Èn time er passende. Svinekød bliver dejlig mørt af at simre længe... Svinedrengen - 2005-01-01 01:01:01 En time er for meget. En halv time er maksimum. Ellers bliver æggehvidestofferne hærdet og kødet fornemmes hårdt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne