Kyllingebryst med paprika

Kyllingebryst med paprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Januar70

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
100 g.bacontern
250 g.champignon
2 løg
70 g.tomatpasta
3 tsk.paprika
4 dl.hønsebouillon
2 spsk.majsstivelse
1 rød peber
1 rød chili
 salt
 peber
 
 Kartoffelmos af 1 kg. kartofler
4 kuvertbrød
 
Opskrift:
Brystkødet skærs i strimler. Bacon steges ved svag varme i gryde eller wok i ca. 10 min.

Bacon tages og kyllingestrimlerne brunes kort i det afsmeltede fedt. Kyllingen tages op igen og de rensede champignoner samt hakkede løg kommer i gryden. Rød peber og chili skæres i stykker og tilsættes. Tomatpasta tilsættes og svitses et par min. Kylling og bacon kommes tilbage i gryden og paprika drysses over. Bouillonen tilsættes. Majsstivelsen røres ud i ½ dl. koldt vand og tilsættes samt salt og peber. Retten skal simre i ca. ½ time ved svag varme.

Retten smages til og er klar til servering.

Tips:

Før at gøre retten mere børnevenlig kan man fjerne kernerne i chilifrugten.





karakterer:
Opskriften er vist 20020 gange,
og udskrevet 518 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu