Kyllingebryst med paprika
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Januar70 Indsendt : |
|
|
Brystkødet skærs i strimler.
Bacon steges ved svag varme i gryde eller wok i ca. 10 min.
Bacon tages og kyllingestrimlerne brunes kort i det afsmeltede fedt. Kyllingen tages op igen og de rensede champignoner samt hakkede løg kommer i gryden. Rød peber og chili skæres i stykker og tilsættes. Tomatpasta tilsættes og svitses et par min. Kylling og bacon kommes tilbage i gryden og paprika drysses over. Bouillonen tilsættes. Majsstivelsen røres ud i ½ dl. koldt vand og tilsættes samt salt og peber. Retten skal simre i ca. ½ time ved svag varme. Retten smages til og er klar til servering. Tips: Før at gøre retten mere børnevenlig kan man fjerne kernerne i chilifrugten. |
|
Opskriften er vist 20019 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne