Fragilitetærte - Fragilite tærte
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes meget stive, sukkeret piskes i, lidt af gangen i begyndelsen, og de grofthakkede mandler vendes i.
Dejen smøres ud som 2 lagkagebunde på bagepapir (mønster efter stor flad tallerken) og bages i en time i 150 grader varm ovn. Tages af bagepapir ved hjælp af paletkniv, forsigtigt, lige så snart de er kommet ud af ovnen. Afkøles på riste. Cremen laves ved at røre æggeblommer men sukker og maizena, tilsæt vanillesukker, pulverkaffe og mælk. Lad den koge igennem under piskning hvor efter den afkøles noget inden smørret piskes i. Når cremen er helt kold, vendes den stift piskede fløde i. Læg kagen sammen gerne 3-4 timer før servering. Til sidst drysses den med flormelis. |
|
Opskriften er vist 24874 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-10-24 16:29:50 Kan det lade sig gøre og bage bundene dagen før, man skal bruge dem? Kirsten - 2010-04-17 12:48:23 jeg kan bedst lide opskrifter med billeder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne