Oliventærte med mandler

Oliventærte med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hvedemel
125 g.margarine
0.5 dl.vand
 
 Fyld:
50 g.mandler
200 g.oliven uden sten
50 g.hvedemel
1 lille bæger creme fraiche 18%
3 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smulder hvedemel og margarine - tilsæt vandet og saml dejen hurtigt. Stil den køligt i 1 time. Herefter rulles dejen ud og en tærteform beklædes med dejen. Prik tærtebunden tæt med en gaffel. Bunden forbages i 10 minutter. Imens piskes æg og creme fraiche sammen. Mandlerne skoldes og smuttes, olivenerne skæres i 4 stykker hvorefter alt fyldet kommes på i den forbagte tærte og bages videre i ca 30 minutter. Tærten serveres lun eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 10652 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-14 09:03:42
Lav en halv portion og en tyndere tærte til tapas stykker