Pecan pie - Pecan tærte
Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder Indsendt : Red : |
|
|
Der laves en almindelig mørdej ( en færdiglavet fra frost i supermarkedet kan også gå ). Dejen rulles ud (ca.3 mm tyk). Beklæd tærteformen med dejen og stil på køl i ca. 15 min. Ovnen tændes på 180 grader.
Rør sirup, brun farin,æg og blommer til en samlet masse. Smelt smørret i en gryde til det er nøddebrunt. Bland det smeltede smør i massen. Fordel Pecan-nødderne i tærteformen, hæld fyldet over og bag den ca. 45 min. Tærten skal være fast, når den tages ud. ½ l fløde piskes. Når den nærmer sig flødeskum tilsættes 1-2 tsk.vaniliesukker. |
|
Opskriften er vist 22040 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne