Mazerintærte
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Kom hvedemel og sukker i en køkkenmaskine. Tilsæt fedtstof i mindre stykker samt æggeblommen. Kør til en smidig dej. Læg dejen op på et melet bord og arbejd den sammen. Tryk den ud på et stykke plastfolie til en tynd plade. Dæk dejen med plastfolie og lad den stå koldt 15 min. Fyld: Mal de bitre mandler. Skær marcipanen og det kolde smør i bidder. Kom det i køkkenmaskinen og kør det et par gange. Tilsæt æggene ét ad gangen, og kør til det er en jævn masse. Smag til med de bitre mandler. Beklæd en form, helst en springform, med dejen. Lad dejen gå et stykke op ad kanten. Hæld fyldet i og bag den på midterste rille ved 200 grader i ca 25 min. Lad kagen køle et øjeblik. Løsn derefter kanten på kagen og lad kagen køle. Pynt: Rør punch og flormelis sammen. Bred glasuren over kagen og pynt med halve kirsebær. |
|
Opskriften er vist 12372 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne