Passionstærte
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Bun:
Æg og sukker piskes til tyk creme. De øvrige ingredienser tilsættes og røres godt rundt. Dejen bages i en springform ca. 18 min. ved 175 grader. Frugtlaget laves ved at puré og sukker koges og sies. Smør tilsættes. Den udblødte gelatine tilsættes. Passionsfrugt moussé. Indmad af passionsfrugter, sukker og 2 spsk. appelsinsaft opvarmes. MÅ IKKE KOGE. Pres massen gennem en si, så kun de sorte kerner er tilbage. Pisk de 2 pastroiseret æggeblommer i. Rør blandingen tyk over et vandbad. Husblas opløses i 1 dl. varm appelsinsaft som tilsættes massen. Lad cremen tykne og pisk imens fløden til skum. Når cremen er tyknet vendes flødeskummet forsigtigt i med en dejskraber. Geléen laves ved at koge kødet fra passionsfrugter og granatæbler med sukker og juice. Husblas udblødes og tilsættes. Frugtlaget lægges på bunden og stilles koldt. Mangomoussen lægges på og stilles koldt. Geléen hældes over og stilles koldt. |
|
Opskriften er vist 11504 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2008-04-03 18:53:06 Jeg er lidt skuffet over resultatet. Havde måske forventet at den smagte som den man kan få i føtex. Peter - 2007-09-29 16:18:25 Hvad kan man drikke til den, altså dessertvin En anden Ditte :) - 2007-05-04 12:36:24 Jeg kan godt få den til at størkne, men jeg lader den stå kølig (ikke på køl) et par timer inden jeg hølder den over. Dererfter sætte jeg den på køl. Ditte - 2005-01-01 01:01:01 Passer det virkeligt at der skal 5dl. juice til geleen? Jeg kan slet ikke få den til at størkne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne