Kiwitærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Kiwi Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebund:
Blandes hurtigt i en foodprocessor. Stil dejen koldt i 30 minutter. Rul den ud og læg den i en smurt tærteform. Bag bunden ved 200° i ca. 12 minutter. Skal det gå hurtigt kan færdigkøbt mørdej (dybfrost) bruges istedet. Fyld: Læg pålægschokoladen på den varme tærtebund og pensl det jævnt ud. Afkøl. Pisk fløden stiv, og vend halvdelen i kagecremen. Skær kiwifrugterne i skiver og læg dem på cremen. Pynt med flødeskum |
|
Opskriften er vist 13587 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-07 19:41:34 Super lækker tærte, og rigtig let at få bikset sammen. Kan dog anbefale at skifte pålægschokoladen ud med en kraftigere chokolade... :0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne