Jordbær/kiwitærte med chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Kom flormelis, hvedemel og margarine i foodprocessor og findel. Tilsæt æg og vand til dejen samler sig. Rul dejen ud og beklæd en tærteform (Ø 26 cm) med den. Bag bunden ved 200 grader C i 20 min. Afkøl. Kom revet marcipan og hakket chokolade over bunden.
Pisk ingredienserne til cremen sammen i en skål og kog i mikroovnen i 2 min ved 850W. Pisk cremen igennem og kog igen 1 min. Pisk og kog igen 1 min. Pisk cremen igennem og afkøl den. Bland flødeskum og creme og kom det på tærten. Må gerne gøres dagen i forvejen, så bunden kan slå sig lidt. Pynt tærten med jordbær eller vindruer og kiwi i skiver (eller begge dele). Geléen lunes ca. 1 min. ved 850 W i mikroovnen, røres igennem og kom det på tærten. Tærten stilles koldt indtil servering. |
|
Opskriften er vist 10426 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne