Jordbær/kiwitærte med chokolade

Jordbær/kiwitærte med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtebund:
100 g.flormelis
180 g.hvedemel
100 g.margarine
1 æg
 evt.1-2 spsk. kold vand
 
50 g.revet marcipan
50 g.mørk chokolade
 
 Cremefyld:
2 æg
1 spsk.sukker
1 spsk.majsstivelse
2.5 dl.mælk
0.5 tsk.vanillesukker
 
 Pynt:
400 g.jordbær eller 4-5 kiwi og 10 – 20 vindruer
200 g.gele til garnering f.eks. ribs eller æble
 
Opskrift:
Kom flormelis, hvedemel og margarine i foodprocessor og findel. Tilsæt æg og vand til dejen samler sig. Rul dejen ud og beklæd en tærteform (Ø 26 cm) med den. Bag bunden ved 200 grader C i 20 min. Afkøl. Kom revet marcipan og hakket chokolade over bunden.

Pisk ingredienserne til cremen sammen i en skål og kog i mikroovnen i 2 min ved 850W. Pisk cremen igennem og kog igen 1 min. Pisk og kog igen 1 min. Pisk cremen igennem og afkøl den. Bland flødeskum og creme og kom det på tærten. Må gerne gøres dagen i forvejen, så bunden kan slå sig lidt. Pynt tærten med jordbær eller vindruer og kiwi i skiver (eller begge dele). Geléen lunes ca. 1 min. ved 850 W i mikroovnen, røres igennem og kom det på tærten. Tærten stilles koldt indtil servering.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbærtærte

karakterer:
Opskriften er vist 10426 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu