Vildt farsbrød
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos kartoflerne. Bland det hakkede kød med kartoflerne, piskefløde, soya og krydderier. Ælt farsen godt igennem.
Form farsen til et brød og fordel halve skiver bacon på toppen, lægges i et smurt ovnfast fad. Pensl farsen med lidt smeltet smør og steg den herefter ca. 60 minutter ved 180 graders varme. Lav saucen imens. De tørrede kantareller sættes i blød, gerne aftenen før. Svits kantarellerne i smør i en kasserolle. Krydr med salt og peber og drys melet over. Rør godt rundt og spæd til med portvin, fløde og udblødningsvand fra kantarellerne. Kog saucen op og lad den simre videre i 5-8 minutter. Saucen blendes groft med stavblender og monteres med smør. Tag farsbrødet ud og skær det i skiver. Server saucen til sammen med Pommes rissoles og evt. en klat syltede tyttebær. |
|
Opskriften er vist 4614 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne