Nutellamousse
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at lægge husblasbladene i blød i koldt vand.
Pisk sukker og æggeblommer hvide. Kom nutellaen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i Nutella, sukker og æggeblandingen. Smelt husblasen i en lille gryde i det vand som hænger ved, og rør det i nutellamassen i en tynd stråle under konstant omrøring. Hæld nutellamousse i portionsglas som stiles på køl i mindst 2 timer gerne natten over. Pynt evt. med frisk frugt, vi har brugt Ananaskirsebær, blåbær og hindbær. |
|
Opskriften er vist 19290 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne