Syltede rabarber

Syltede rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.rabarber
750 g.sukker
3 tsk.rød melatin
1 tsk.vanille
 
Opskrift:
Rabarberne skylles, flækkes og snittes fint. De lægges lagvis med sukkeret i en gryde og henstår til de safter. Gryden bringes langsomt i kog og koges stille i ti minutter. Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i gryden under omrøring. Vanille og evt. atamon tilsættes og marmeladen fyldes i atamonskyllede glas, der straks lukkes til.





karakterer:
Opskriften er vist 20069 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-04 18:10:25
Det er da rabarbergrød eller marmelade.