Syltede rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
Rabarberne skylles, flækkes og snittes fint. De lægges lagvis med sukkeret i
en gryde og henstår til de safter. Gryden bringes langsomt i kog og koges
stille i ti minutter. Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og
drysses i gryden under omrøring. Vanille og evt. atamon tilsættes og
marmeladen fyldes i atamonskyllede glas, der straks lukkes til.
|
|
Opskriften er vist 20019 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2012-06-04 18:10:25 Det er da rabarbergrød eller marmelade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne