Rabarber-ymerfromage

Rabarber-ymerfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.rabarber
100 g.sukker
0.5 tsk.vanillesukker
 
 Fromage:
7 Husblas, blade
0.5 dl.kogende vand
4 spsk.sukker
 evt.15 smuttede hakkede mandler
1 tsk.vanillesukker
5 dl.ymer
2.5 dl.piskefløde pisket til skum
 
 Desuden:
50 g.makroner
 
Opskrift:
De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og stilles lunt, til de safter. Kompotten bringes i kog og koges 5 min. Vanillesukker tilsættes. Kompotten afkøles. Husblasen udblødes og smeltes i dt kogende vand. Sukker, mandler og vanillesukker tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Kompot og makroner lægges i en skål. Fromagen hældes forsigtigt over. Stilles koldt, til den skal serveres. Kan evt. pyntes med flødeskum og revet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 13920 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-02 12:56:48
en rigtig god dessert men 7 husblas er for eget prøv med 5 det er meget bedre

  -   2008-06-21 15:26:04
Rigtig dejlig dessert, der kan laves i forvejen. Har man ikke lige rabarber er jordbær et godt alternativ.