Pikant kylling i fad 03

Pikant kylling i fad 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling
50 g.hvedemel
1 tsk.paprika
1.5 tak.salt
 peber
4 spsk.smør
40-50 g.smuttede, grofthakket mandler
1 dåseferskener
1 dåseCampeblls koncentreret Consomme (oksebouillon)
1 dl.kaffefløde
2 spsk.soja
1 dl.revet mild ost
 
Opskrift:
Melet blandes med krydderierne og heri vendes kyllingen, der er parteret ud i 6-7 dele. I brunet smør steger de i en gryde og lægges efterhånden over i et ildfast fad. Mandlerne brunes let i smørret og hældes over kyllingedelene. Fersknerne drypper af. 1 dl af væden herfra koger op med oksebouillonen, soja og fløde. Hældes over kyllingen, der sættes i ovnen helst under låg eller folie på nederste rille ved 200 g i ca. 30 min.

Lidt før serveringen lægges de afdryppede ferskner i kanten af fadet og revet ost drysses på, gratineres 5-10 min. i ovnen.

Serveres med ris og salat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pikant kylling i fad

karakterer:
Opskriften er vist 28698 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-21 11:27:51
nu har jeg lavet den et par gange og sys ikke det er noget spec. desvære men det kan jo være mine smagsløg det er galt med