Pikant kylling i fad 03
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Melet blandes med krydderierne og heri vendes kyllingen, der er parteret ud i 6-7 dele. I brunet smør steger de i en gryde og lægges efterhånden over i et ildfast fad. Mandlerne brunes let i smørret og hældes over kyllingedelene. Fersknerne drypper af. 1 dl af væden herfra koger op med oksebouillonen, soja og fløde. Hældes over kyllingen, der sættes i ovnen helst under låg eller folie på nederste rille ved 200 g i ca. 30 min.
Lidt før serveringen lægges de afdryppede ferskner i kanten af fadet og revet ost drysses på, gratineres 5-10 min. i ovnen. Serveres med ris og salat. |
|
Opskriften er vist 28698 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer schorty - 2008-04-21 11:27:51 nu har jeg lavet den et par gange og sys ikke det er noget spec. desvære men det kan jo være mine smagsløg det er galt med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne