Rosinbrød med rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
125 g hvedemel sigtes ned til frugterne sammen med
1 top tsk. krydderiblanding (kanel, nelliker, kardemomme, ingefær) og
1 tsk. bagepulver.
Smør-æggeblandingen tilsættes og yderligere 125 g mel sigtes i.
Dejen hældes i en bageform, der er smurt og foret med bagepapir.
Bages ved 160 grader i 1 1/2 - 2 timer.
Rabarberne renses og skæres i små stykker. Kommes i en gryde med ca. 1 dl sukker og 1/2 dl vand. Koges kort og tages af ilden, inden de koger ud.
Anrettes oven på brødet
|
|
Opskriften er vist 6278 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne