Panna cotta med rabarber

Panna cotta med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Panna cotta med rabarber, billede 4 Panna cotta med rabarber, billede 1 Panna cotta med rabarber, billede 2 Panna cotta med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Panna cotta
4 dl.Piskefløde
1 Vaniljestang, kornene heraf
2 spsk.Sukker
2 bladeHusblas, blade
 
 Sukkerlage:
2 dl.vand
50 g.rørsukker
0.25 tsk.kanel, stødt
 
125 g.rabarber
 
 Pynt:
 Mynte, frisk
 
Opskrift:
Panna Cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand. Fløde og sukker koges op sammen med vanilje og citronskal, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i serveringsglas og køles til dagen efter.

Kanelsyltede rabarber:
Sukkerlagen koges op, rabarber skåret i ca. 5 cm. stykker lægges i og koger 1-2 minutter, de må ikke koge ud.

Rabarberne fiskes op med hulske og lagen koger ind i omkring 5 minutter. Rabarber og lage afkøles.

De afkølede rabarber og lage vendes sammen og fordeles i glassene, pynt evt. med et mynteblad ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 32752 gange,
og udskrevet 873 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu