Panna cotta med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Panna Cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand. Fløde og sukker koges op sammen med vanilje og citronskal, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i serveringsglas og køles til dagen efter. Kanelsyltede rabarber: Sukkerlagen koges op, rabarber skåret i ca. 5 cm. stykker lægges i og koger 1-2 minutter, de må ikke koge ud. Rabarberne fiskes op med hulske og lagen koger ind i omkring 5 minutter. Rabarber og lage afkøles. De afkølede rabarber og lage vendes sammen og fordeles i glassene, pynt evt. med et mynteblad ved servering. |
|
Opskriften er vist 32869 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne