Agurke/rabarbersalat
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl en agurk og skær den i tykke skiver. Gør det samme med 2-3 stilke rabarber. Begge dele saltes (1 spsk. salt) og sukkeres (1 spsk. brun rørsukker). Lad det hvile i ca. 15 min. og vrid det fri for vand.
Kog 2 dl vand og 1 dl rørsukker op, smag til med en god vineddike, og lad agurk og rabarber trække heri i 1 døgn. Vend fx lidt friskhakket dild i inden servering. |
|
Opskriften er vist 57609 gange,
og udskrevet 1832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer R.E. - 2013-06-27 15:44:10 Der står agurken og rabarberne skal skrælles. Det er de ikke på billederne. Hvad er rigtigt? Anni Wacht - 2009-05-25 08:11:48 til Henriette: jeg vil prøve denne salat til grydestegt kylling, som er tradition til min fødselsdag. henriette - 2009-05-22 11:41:54 hvad serveres man til denne salat. Per - 2007-05-19 13:42:28 Har prøvet denne opskrift nogle gange, og syntes det bedste resultat bliver som det ses på billedet, altså at hverken agurk eller rabarber skrælles, så får de et farvespild, og det skæres i 3-4 mm. skiver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne