Marineret kylling med pikante ris
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt blandes i marinaden.
Kyllingen parters ud i 4 stykker og trækker i marinaden er par timer på et koldt sted. Nu hakkes løgene og blandes sammen med risene og begge dele letsteger i smør i en gryde, til det er svagt lysebrunt. Så tilsættes bouillon og dette småsnurrer under låg i ca. 25 min. Svampene renses, skæres i skiver og letsteger i smør på en pande nogle minutter og derefter med den rensede peberfrugt, der er skåret i tern og meget klippet persille. Få minutter efter blandes dette i risene og smages til med salt og holdes varmt. Kyllingdelene brunes i smør i en gryde, vinen hældes ved og under låg steger dette i 30 min. til kyllingekødet er mørt. Risfyldet hældes på et varmt fad, herover kyllingestykkerne, skyen hældes over og fadet pyntes med tomatskiver og persille. Fin ret med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 31003 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe Kofoed - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en lækker ret, jeg blev ihvertfald populær den dag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne