Mariannes rabarbertærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i stykker 1-2 cm. Fordeles i en smurt tærteform.
Fyldet blandes og fordeles over. Smør/margarine smuldres med melet og sukkeret (skal ligne parmesanost). Smuldet fordeles over rabarberne og fyldet. Bages 25 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Serveres med cremefraiche eller flødeskum. Tips: Rabarberne kan erstattes med syrlige æbler i både, og i stedet for vanille anvendes kanel. |
|
Opskriften er vist 89511 gange,
og udskrevet 2774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Venus - 2011-09-26 18:53:58 Rigtig god.... smager også dejligt med kokos tilsat :D Joy - 2010-01-31 16:10:26 Ikke nødvendigt med al det sukker. I dejen har jeg brugt som skrevet. Men ovenpå æblerne har jeg drysset med sukker/kanel godt, dog ikke i nærheden af 2 dl.Der er jo også vanille i. Hakkede mandler ovenpå giver lige det sidste. Dejlig nem kage at lave. Mette - 2008-02-03 20:43:36 Det er en sand kaloriebombe, men hold da op den er god. Rikke - 2007-11-08 11:17:28 Strø en knust Ritter Sport med marcipan på under dejen.... uhm... mette - 2007-08-04 09:37:27 virkelig god - især i forhold til arbejdsindsatsen :o) simone - 2007-06-18 12:11:43 mhh.. lækket. den er supe god Tina - 2007-06-07 20:26:47 Den bedste rabarberkage! Særligt med hakkede mandler ovenpå. Malene - 2007-06-02 18:23:21 Kanel i stedet for vanillie er også godt. + lidt hk mandler Casper - 2007-05-20 20:06:24 Dejlig kage.... Per - 2005-01-01 01:01:01 Dæk evt. tærten med et stykke stanniol når den har taget farve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne